Om oss

Vi började vår resa med Dryckesboden Sverige i januari 2015, detta efter att Kristians far, Tommy som jobbat mycket nere i Tyskland, etablerat kontakt med en väldigt intressant öl med bra renommé, Schlappeseppel, efter vi fick bra gensvar från bryggeriet om att börja importera deras öl till Sverige, så startade vi vårt företag “Dryckesboden Sverige AB” för att börja med dryckesimport.

Den 1a September 2015 hade vi kommit igenom med bolagsverk, skatteverk och andra myndigheter och fanns med vårt första märke på Systembolaget.

Vår affärsidé är att kunna erbjuda kvalitetsöl som vi kan stå för, som alternativ till redan etablerade märken, vi letar efter dessa via vårt globala nätverk, och sen erbjuder dessa till krogar och systembolaget.

Vi är den lilla oberoende uppstickaren med en personlig touch på en oligopoliserad marknad.

Vi är två ingenjörer som jobbar och bor i Trollhättan. Vi har båda ett genuint intresse av god mat och dryck. Vi gillar att experimentera och både laga och smaka nya smaker. En del när dom hörde att vi startat företag trodde att det var den berömda hemgjorda korven som var det vi satsat på. Det blev inte så, det blev öl i första steget, men vi fortsätter våra korvexperiment som hobby och erbjuder våra vänner och bekanta smakprov på dessa.

Vi började med Schlappeseppels sortiment, men har nu nya sorter på väg in i vårt sortiment.

Hoppas du vill följa med oss på denna ölresa!

/Henrik & Kristian

 

_19A5225

Olika sorters hemmagjord korv tillverkad av oss.