Ditt bidrag

Uppdatering 2!

Nu har vi fått över glaset till Jimmy, som här nöjt dricker en Schlappeseppel Weiss i solen! Ska fixa till transport av glas över till Stockholm, så ser vi fram emot fler trevliga bilder från Martin och hans vänner också 🙂

Jimmy Wessman

Uppdatering!

Efter dom bidrag vi fick in, så fick det bli delad vinst mellan Jimmys ambitiösa ölöppning via sabel och Martins bidrag på vänner i historisk utstyrsel. Hoppas på att kunna publicera bilder på vinnarna med sina ölglas inom kort!

 

Vill ni vara med i vår nästa kampanj av Schlappeseppel?

Vi är på jakt efter bra, roliga, häftiga, skojiga bilder på er olika situationer när ni njuter av er favorit-Schlappeseppel som ni tror kan funka som reklammaterial. Vi vill se lite nya ansikten i samband med Schlappeseppel 🙂 Vi har många bilder på oss själva, men roligt om vi kan bredda lite.

Posta gärna ditt bidrag på våran Facebook (då kan ni lobba lite och få medhåll för ert bidrag) eller så kan ni skicka in ert bidrag till henrik@dryckesboden.se med en liten motivering varför ditt bidrag är perfekt för reklam för Schlappeseppel.

Bästa bidrag skickar vi en låda Schlappeseppelglas till (6st av antingen Sejdel eller Weissbier)

Tävlingen pågår åtminstone April ut 🙂

Och för att förklara det självklara, men utifall: Dom bilder som skickas in i detta avser vi använda i alkoholreklam.

Några historieintresserade vänner har redan tjuvstartat, hur ser ditt bidrag ut?

Provsmak med stil

 

 

Soldatöl

Jimmy Wessman ligger ju bra till med detta seriösa inlägg:

Nedan följer några härliga bilder som vi fått av er tidigare:Fredrik Wänman Håkan Olsson Mikael Karlsson Rikard Erlandsson  Simon Lannetoft Torbjörn Claesson Trollhättans Bowling Ulf Ringström Anne Molander Eva Claselius